Bouwtechnische keuring Jimmy Brownstraat Almere

Bouwtechnische keuring Jimmy Brownstraat Almerebouwtechnische keuring Jimmy Brownstraat Almere

Bouwtechnische keuring Jimmy Brownstraat Almere, uitgevoerd door bouwkundige keuring Almere.

Perfecte ruime HOEKWONING met 4 slaapkamers. De woning is gelegen in de populaire Stripheldenbuurt. De buurt ligt aan de rand van Almere, vlakbij de Oostvaardersplassen met mooie wandel en fiets mogelijkheden en toch op maar 5 minuten afstand van de A6 en A27. Het is er kindvriendelijk met veel speelhofjes en de wijk heeft meerdere basisscholen. De winkels zijn nabij en het treinstation ligt op 1,5 kilometer afstand.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, meterkast en toilet. Toegang tot open keuken en woonkamer. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur o.a. koelkast, vriezer, vaatwasser en een grote oven met gaskookplaat voorzien van 5 pitten. De keuken is in lichte kleurstelling. Doordat het een hoekwoning betreft is er veel lichtinval door de raampartijen aan de zijkant van de woning. Via de openslaande tuindeuren heeft u toegang tot een diepe tuin gelegen op het zuid westen.

Bouwtechnische keuring Jimmy Brownstraat Almere

Eerste verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel. Op deze verdieping vind u ook een separaat toilet met wastafel.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Hier bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 kamer toegang heeft tot het dakterras.

Tuin:
De diepe tuin is gelegen op het zuid westen met een schuur en overkapping.

Als huisinspecteurs is ons belangrijkste doel gezinnen te helpen slimme beslissingen te nemen over het kopen van een huis. Gezien deze positie is het veilig om te zeggen dat bouwkundige keuring Almere als geen ander begrijpt hoe belangrijk een huis kan zijn. Het is meer dan een dak boven het hoofd van een gezin; een huis kan het volgende hoofdstuk van iemands leven beginnen.

Of het nu gaat om het creëren van een plek waar mensen samenkomen of het vestigen van een gezin, een huis wordt een fundament.

De realiteit is dat veel kopers van onroerend goed het huis kopen, na slechts een of twee korte bezoeken aan het onroerend goed, waarbij een gedetailleerde inspectie zelden wordt aangemoedigd door de makelaar. Probeer tijdens de eerstvolgende woningopening op het dak of onder het huis te kruipen!

In wezen zou een bouwinspectie voorafgaand aan de aankoop u een aanzienlijk beter inzicht moeten geven in de staat van het onroerend goed, zodat u kunt plannen voor de eerste periode van eigendom en eventuele onderhoudswerkzaamheden die u mogelijk moet bijwonen. In sommige gevallen zal de inspectie significante structurele defecten aan het licht brengen, die afhankelijk van uw koopcontract op de verkoper kunnen terugvallen om op te lossen voorafgaand aan de afwikkeling.

Deze woning is door bouwkundige keuring Almere geïnspecteerd, net als vele andere woningen in Almere, alsook in Utrecht en omgeving.