Bouwbegeleiding Almere

Bouwbegeleiding Almere

Bouwbegeleiding Almere ook voor uw nieuwbouw woning.

Nieuwe constructiebouwbegeleiding Almere

Ik koop een NIEUW huis – ik heb geen huisinspectie nodig, of toch?

Terwijl woonhuizen en andere gebouwen gebouwd moeten worden volgens lokale en provinciale code-eisen, moet een koper begrijpen dat deze codes slechts de minimaal aanvaardbare normen zijn die door de wet worden vereist voor de gezondheid en veiligheid van toekomstige bewoners. Het voldoen aan de minimumnormen garandeert niet noodzakelijkerwijs kwaliteit, omdat vakmanschap geen rol speelt bij code-inspecties.

Hoewel een aanname van kwaliteit in het algemeen gebaseerd kan zijn op de reputatie van de bouwer, is kwaliteit grotendeels afhankelijk van de professionaliteit van de bouwploegen die op een willekeurige dag aan het huis werken of bouwen. Het is vaak te laat om latente problemen te ontdekken als de lijst is bedekt met isolatie en gipsplaat. Dit is waarom u een onafhankelijke huisinspectie nodig heeft.

Bouwbegeleiding Almere

Wat kan bouwbegeleiding Almere voor u doen?

U kunt om het even welke fase of combinatie van fasen aanvragen die het beste aansluit bij uw individuele behoeften. Deze gefaseerde inspecties van het huis bieden documentatie over de toestand van het huis terwijl het vanaf de grond opgebouwd wordt. De woninginspectie zorgt voor een goede afwerking door de bouwer in staat te stellen corrigerende maatregelen te nemen zonder het bouwschema aanmerkelijk te beïnvloeden. Onze documentatie is vooral nuttig bij het vaststellen van een tijdlijn voor constructiefouten die niet door de aannemer voorafgaand aan de afhandeling zijn gecorrigeerd. De gedetailleerde rapporten van de woninginspectie die tijdens de nieuwbouw zijn opgesteld, dienen ook als een uitstekend verkoopinstrument wanneer het pand later wordt doorverkocht.

Bouwbegeleiding Almere: Fase 1 – Inspectie fundering

Deze woninginspectiefase wordt meestal uitgevoerd vlak voordat de grond tegen de funderingsmuren wordt opgevuld, nadat de vormen uit het beton zijn verwijderd. De thuisinspecteur houdt de riool- en afvoerleidingen in de gaten voordat de vloerplaat wordt gelegd.

Bouwbegeleiding Almere: Fase 2 – Kaderinspectie

De woninginspectie genoemd uitgevoerd voordat de bouwer isolatie en gipsplaten installeert. We onderzoeken de leidingen, elektrische bedrading, verwarmings- en koelkanalen, de dakconstructie en het dakoppervlak. We observeren het structurele frame en inspecteren elk lid op een groot aantal framefouten.

Bouwbegeleiding Almere: Fase 3 – Laatste inspectie
Voordat de koper het huis van de bouwer accepteert, voeren we een grondige evaluatie uit van het huis. Tijdens deze huisinspectie beoordelen we, waar mogelijk, de actie die de bouwer heeft ondernomen om tekortkomingen te verhelpen die in de vorige fase werden geconstateerd. Naast cosmetische tekortkomingen en oppervlaktegebreken inspecteren we de elektrische, mechanische, sanitaire en structurele systemen, apparaten en andere gebieden zoals beschreven in het “inspectiedetail”. Het eindinspectieverslag dient als een “deficiëntielijst” van items die door de bouwer moeten worden voltooid of gecorrigeerd vóór de definitieve afrekening. Aanbevelingen voor energiebesparing en algemene informatie over het onderhoud van het huis zijn op dit moment ook opgenomen.

Gaat u een woning bouwen, of ondervindt u problemen met uw aannemer over specifieke elementen van de bouw, belt u bouwkundige keuring Almere dan voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan u graag te woord. Ook in andere steden, zoals Den Haag kunnen wij u van dienst zijn.