Bouwkeuring Almere

Bouwkeuring Almere

Bouwkeuring Almere voor een duidelijke rapportage van alle gebreken aan een woning, welke door onze bouwkundige aan u door middel van een een bouwkundig rapport wordt beschreven.bouwkeuring almere

Een perfect uitziend huis kan veel verborgen kosten met zich meebrengen. Onze gekwalificeerde inspecteurs zullen eventuele problemen aan het licht brengen door een inspectierapport voor aankoop te verstrekken. De aankoop of bouw van uw woning is waarschijnlijk de grootste investering in uw leven, maar zeker ook de belangrijkste. Wij van beantwoorden al uw vragen over de staat van de woning die u wilt kopen of bouwen.

Met een bouwkundige keuring van bouwkundige keuring Almere voltooit u uw huisaankoop in alle vertrouwen. Of u nu een nieuw huis bouwt, een bestaand pand koopt, verbouwt of investeert, een onze bouwinspectie geeft u de kennis om het beste resultaat te behalen met uw vastgoedinvestering.

Bouwkeuring Almere biedt een gedetailleerde analyse van de staat van uw woning in een gemakkelijk leesbaar formaat. Al onze bouwinspecties worden uitgevoerd door ervaren gediplomeerd bouwkundig ingenieurs.

De meeste bouw- en woninginspecties van bouwkeuring Almere worden binnen 24 uur na boeking geregeld en het rapport wordt binnen 3 dagen geleverd per email.

Bouwkeuring Almere

Bouwinspectie rapport:

Naast de gebreken en de kwaliteitsbeoordeling wordt ook een hersteladvies gegeven en worden herstelkosten berekend. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in direct noodzakelijke onderhoudsmaatregelen en op termijn (binnen 1-5 jaar). U ontvangt een uitgebreide rapportage met foto’s van de aangetroffen gebreken. Een bouwinspectie kan worden uitgebreid met een NHG-rapportage. Meer hierover treft u op bouwkundige keuring Almere.

Bouwkundige inspectie Almere

Bouwinspectie voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
Een NHG-rapportage kunt u nodig hebben om een hypotheek met NHG te verkrijgen. De rapportage voldoet aan specifieke eisen die hieraan door de Stichting NHG gesteld worden. Voor meer info kunt u op de pagina bouwkundige keuring Almere vinden.