Bouwkundig rapport Almere

Bouwkundig rapport Almere

Bouwkundig rapport Almere brengt de huidige staat van uw woning in kaart middels een uitgebreide rapportage.Bouwkundig rapport Almere

Door onze onafhankelijke bouwconsulent wordt duidelijk gemaakt wat nu de huidige status van de woning is, maar ook de toekomstige verplichtingen aan onderhoudskosten die u verwachten kunt om uw toekomstige huis in goede technische staat te krijgen en te houden.

Wij beschikken over een bouwkundige met ruime ervaring in allerlei  bouwaspecten en uiteraard het bouwbesluit,  met vele jaren ervaring in het werk in heel Almere.

Onze referenties zijn overal te vinden, in onder andere, Almere Stad, Almere Haven, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Buiten en Almere Hout.

Een keuring is een bouwkundige keuring met een zeer uitgebreid bouwkundig rapport. Het is niet alleen maar een visuele bouwkundige inspectie van de woning, gericht op de staat van onderhoud en de bouwkundige kwaliteit van de woning, maar ook een grondig inzicht ten behoeve van de funderingsstaat, het metselwerk en constructie onderdelen van uw toekomstige woning. Meer specificaties hiervan kunt u vinden op onze pagina bouwkundige keuring Almere.

Bouwkundig rapport Almere

Bij aankoop van een woning is een meeloopkeuring een goede manier wanneer u bijvoorbeeld een tweede bezichtiging wenst te brengen aan een woning, voordat u eventueel een bod op de woning uitbrengt. Heeft u meerdere woningen op het oog, informeer naar de mogelijkheden voor meer bezichtigingen aan meerdere woningen.

Voordelen bouwkundig rapport Almere:

  • Bouwkundig rapport Almere geeft u inzicht in de feitelijke gebreken van de woning;
  • Rationele beschouwing van uw woonwensen tegen de huidige staat van de woning;
  • Haalbaarheid van de woning en gebreken bij de woning waaronder staat van onderhoud nu en brengt de toekomstige plichten in kaart;
  • Uitgebreide samenvatting van bevindingen, waardoor uw met een gerust hart tot aankoop kunt overgaan;
  • Tijdens een bouwkundig advies wordt u door onze gekwalificeerde adviseur bepaalde punten onder uw aandacht gebracht, betreft de status van woning.
  • Dit gaat over bepaalde bouwkundige zaken. Zodoende krijgt u een goed algemeen beeld van de mogelijkheden indien er verbouwingsplannen zijn of de te verwachten kosten die hiermee gemoeid zijn.
  • Wij zijn onafhankelijk adviseurs die voor uw werken en geen relatie met makelaars hebben;
  • Kosten van de bouwkundige keuring aan uw huis zijn fiscaal aftrekbaar.