Bouwkundige keuring Almere Haven

Bouwkundige keuring Almere Haven

Bouwkundige keuring Almere Haven is overal in Almere bezig met het uitvoeren van bouwkundige keuring. Ook in De Velden in Almere hebben wij onlangs veel woningen geïnspecteerd, onder andere aan de Blinkveldweg 17.

De potentiële koper heeft een verstandig besluit genomen om een bouwinspectie te laten uitvoeren in plaats van een NHG bouwkundige keuring. Dit kan als uw bank dit niet als een eis stelt, maar u toch meer zekerheid wenst. Dus heeft  de koper ons bouwkundige keuring bureau in de hand genomen.

Bouwkundige keuring Almere Haven

Verschil tussen met NHG en zonder:

Met NHG: Eis van de geldverstrekker om in aanmerking te komen voor een nationale hypotheekgarantie, maar ook bij huizen die ouder zijn dan 20 jaar. Dit dient door een uitgebreide rapportage te gebeuren van ieder bouwkundig detail in een woning. Bij ons bestaat zo’n gemiddeld rapport uit 50 pagina’s. Iedere pagina bestaat uit ongeveer 10 bouwkundige onderdelen. Hierdoor krijgt de bank meer zekerheid.

Zonder NHG: geen van bovengenoemde, maar de koper wil graag zekerheid over wat hij/zij koopt.

Dit is een verstandige keuze, want dan weet u ook zeker van te voren waar u aan toe bent, dus beperkt men de risico’s om een miskoop te lopen.
Kun je dit achteraf toch claimen? Claimen kan je altijd, maar een koper heeft de wettelijke verplichting on een grondig onderzoek uit te laten voeren en dit moet bewijsbaar zijn. Door een bouwinspectie te laten uitvoeren kan je dit ook altijd bewijzen.

Bouwkundige keuring Almere Haven

Wat inspecteert bouwkundige keuring Almere?

In principe alle bouwtechnische details van een woning  volgens de NHG normen? Maar hiernaast (al was het niet verplicht) voert onze bouwkundig inspecteur ook een keuring uit aan de installatie en de afwerking. Dit maakt ons uniek. Wij kijken verder  en hebben oog voor details.

Bouwkundige keuring Almere Haven: Werken wij alleen in Almere?

Onze werkgebieden:

Bijna overal in Nederland. Zoekt u gerust naar bouwkundige keuring Amsterdam dan zult u ook ons vinden en uiteraard altijd met goede Google recensies door onze opdrachtgevers. En natuurlijk onder hetzelfde mobiele nummer. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.