Bouwkundige keuring Almere Poort

Bouwkundige keuring Almere Poort

Bouwkundige keuring Almere Poort: Stadsdeel Almere Poort is het laatste stadsdeel dat nog steeds in aanbouw staat richting Amsterdam. Daarom wordt Almere Poort ook nieuw Amsterdam of de Amsterdamse Poort genoemd.

In Almere poort zijn alleen maar nieuwbouw woningen te vinden, maar is een bouwkundige keuring nodig voor een nieuwbouw woning?

Iedereen zou denken van niet ! Maar ik kan u verzekeren dat zelfs bij nieuwbouw woningen of appartementen bouwfouten te vinden zijn.

Laatste project in Almere poort aan de Mazustraat 20 in Almere:

Als laatste project voor ons is vandaag een bouwkundige inspectie uitgevoerd in Almere Poort aan de Mazustraat 20. Hier hebben wij een dak inspectie en de constructie van het dak geïnspecteerd.

Het resultaat van dit onderzoek is al onderweg naar de nieuwe trotse eigenaren. Met toestemming van de huidige en toekomstige eigenaren kunnen wij het resultaat van het onderzoek verstrekken.

Bouwkundige keuring Almere Poort?  Ik heb het niet nodig want ik krijg sowieso een hypotheek!

Geen bouwkundige keuring maar wel een bouwinspectie?

U hoeft geen bouwkundige keuring te laten uitvoeren om een goedkope hypotheek te kunnen krijgen.

Krijgt u de hypotheek  rond en wilt u toch op safe spelen ?

Een  bouwinspectie is zelfs bij een nieuwbouw woning een must geworden, gezien de fraude in de bouw en achteruitgang van de bouwkwaliteit door de afgelopen recessie.

Aannemers moesten zo goedkoop mogelijk bouwen en dit is duidelijk te merken aan de bouwkwaliteit in de afgelopen 10 jaar.

Bouwkundige keuring Almere Poort

Ook de toename van de concurrentie, gezien de afschaffing van het aannemersdiploma door de overheid, om een bouwbedrijf of een aannemersbedrijf te mogen beginnen. Druk wordt zo langzamerhand hoger op de goede bouwers.

Bouwbegeleiding:

Gaat u een nieuwbouwhuis laten bouwen door een aannemer of in een eigen beheer, in Almere Poort of ergens anders, dan is ons advies een goede bouwbegeleider in de hand te nemen.

Voordelen en risico bij geen bouwinspectie of bouwkundige keuring:

Er kan altijd meer aan hand zijn. Laat u nieuwbouw woning dan goed controleren voor oplevering of bij een nieuwe aankoop, anders loopt u risico.

De bouwinspectie door een goede ingenieur kost niet zo veel, maar telt zwaar voor u in de toekomst. Zo weet u zeker dat u geen miskoop doet. Bouwkundige keuring Almere begeleidt u tijdens de bouw, maar controleert ook of alles volgens de NEN normen is uitgevoerd .