Luchtvochtigheid in huis regelen

Luchtvochtigheid in huis regelen

Luchtvochtigheid in huis regelen: Wanneer u het vermoeden heeft dat uw woning last heeft van een hoge luchtvochtigheid, dan doet u er goed aan om hier nauwgezet naar te laten kijken door een gekwalificeerde professional. Bouwkundige keuring Almere biedt u voor dergelijke kwesties een aparte bouwtechnische keuring aan, welke speciaal gericht is op het onderzoeken van vochtproblemen binnen een enkele woning of een geheel pand om zo de luchtvochtigheid in huis te regelen.luchtvochtigheid in huis regelen - bouwkundige keuring almere

Met name vanwege de vele gezondheidsrisico’s die in verband gebracht worden met de aanwezigheid van overmatig vocht binnenshuis, is vochtproblematiek een uitdaging die u zeker niet moet onderschatten. Een hoge luchtvochtigheid zorgt onder meer voor een broeierig leefklimaat waar vele schadelijke organismen weelderig in tieren. Denk hierbij aan schimmels en huismijt bijvoorbeeld: Van beiden is bekend dat zij de menselijke (En dierlijke! Denk aan huisdieren!) gezondheid nadelig beïnvloeden.

Daarnaast bestaat er een sterk verband tussen aandoeningen aan de luchtwegen en het interne leefklimaat in huis. Verschillende luchtwegaandoeningen zoals bronchitis, longontsteking en chronische (neus-)verkoudheid worden in verband gebracht met een té hoge luchtvochtigheid in huis. Met name jonge kinderen en ouderen zijn hier erg gevoelig voor, maar feitelijk is het schadelijk voor alle bewoners.

Luchtvochtigheid in huis regelen

Laat het probleem daarom niet langer tieren maar neem contact op met bouwkundige keuring Almere. Onze keuringsdienst zal het probleem bij u op locatie snel in kaart kunnen brengen, wanneer u meteen al maatregelen kunt nemen om het probleem een halt toe te roepen. De aard van de interventie zal geheel afhangen van het onderzoeksrapport van de vochtmeting en het is vervolgens uiteraard aan uzelf om te kijken wat u hier verder mee wenst te doen.

Bouwkundige keurig Almere is met name bij aan- of verkoop een uitstekend aanspreekpunt voor al uw keurings- en advieswerk. Bij ons krijgt u duidelijkheid omtrent de meest uiteenlopende bouwtechnische kwesties, zonder lange wachttijden en tegen scherpe tarieven. Wij hanteren flexibele werktijden waardoor het voor ons vaak ook mogelijk is om ’s avonds of in de weekeinden een keuring bij u in te plannen. Neem hiervoor eenvoudigweg telefonisch contact met ons op en zet een belangrijke stap richting een gezond, evenwichtig leefklimaat binnenshuis.